Deminas
   Cordobez

Deminas Cordobez C.I.B NO UCH NORD UCH(SE UCH, DK UCH, F UCH).

Utställning

Så fort som Hobbe var fyramånader så for vi iväg på otaligt med inofficiella utställningar. Det gick alltid väldigt bra med fina kritiklappar, HP, BIM och BIR. Jag hade noll koll på hur det gick till, men jag tittade på de andra och försökte göra likadant. I debuten som nybliven fyramånader så blev han två mot en äldre grupp förutom att han vann sin klass.

Den lilla valpen växte upp och fortsatte i juniorklass och unghundsklass med otaliga framgångar där excellent, CK och BIR o BIM. På Älvsjömässan det året visade han att han verkligen älskar att vara i centrum. Deminas kennel vann uppfödargruppen och vi skulle springa och visa upp oss i stora finalen. Med häftig musik, ljusspel och massor av publik så svävade Hobbe med majestätiska steg och verkligen njöt. Jag hängde på så gott jag kunde, kände mig mest som ett bojsänke.

Öppen klass var det likadant med många framgångar och massor med rosetter med oss hem.

När de rätta arbetsmeriter var satt så var det likabra att gå ut i bruksklass och jaga tre CERT för att få Svenskt utställningschampionat. Det gick av bara farten på tre raka utställningar. Där någonstans började CACIB att ramla in också, likaså CK, BIR. På en bruksutställning blev han även bruksBIS en inofficiell nominering. Väggen med rosetter fylldes med jämn takt.

Det Svenka championatet var ju grjjat så varför inte åka till Finland och ordna ett Finskt championat när vi ändå var igång. Det gick bra det med, förutom att det blev CERT, CK, CACIB och BIR så blev han också BIG2. Några veckor senare for vi till Danmark och ordnade Danskt championat av bara farten på en internationell utställning. Där blev det CK, CERT och CACIB. Tidigt en novembermorgon i full snöstorm så stormade vi iväg till Norge med förhoppning om ett CERT för att säkra upp Norskt championat. Vägen dit var en mardröm, med massor av snö och oplogade vägar. Förnuftigt sett så skulle jag vänt hem, men envis som en åsna så körde jag på. Den dagen gick bra den med, vi bärgade hem Norsk championat.

Efter det så har vi ställt ut i championklass och haft många fina framgångar i Sverige och Finland. Hobbe samlade ihop några CACIB och kunde lägga till C.I.B(internationell champion). En rolig seger som vi tog i år(2019) var Combi Sieger på Swedish rottie meet. En inofficiell utställning ordnad av Rottweilerklubbens lokalområde Uppland. Hobbe samlade mest poäng genom att vinna rasmästerskapen med klasseger i BSL3 och så vann han championklass i utställning.

Deminas Cordobez

Deminas Cordobez

Deminas Cordobez

Deminas Cordobez